guest
17-Oct-2018
LAPONGO besplatni mali oglasi Srbija
PRODAJTE BRZO - KUPITE POVOLJNO

Besplatni mali oglasi

SVI OGLASI
Postavi oglas
Kategorije
Najčešća pitanja

Kako da se registrujem?

Da bi ste se registrovali, kliknite u meniju, koji se nalazi na vrhu strane, na dugme "REGISTRUJ SE" i otvoriće se strana sa formularom za registraciju, koji trebate da popunite vašim podacima. Nakon popunjavanja, kliknite na dugme pošalji, ako ste tačno popunili formular, pojaviće se pozdravna poruka, koja vam potvrđuje da ste sve dobro uradili Otvorite vaš email i proverite da li vam je stigla poruka sa sajta "LAPONGO" Otvorite pristigli email, u njemu se nalazi poruka sa vašim podacima i dugme "POTVRDA REGISTRACIJE", kliknite na dugme i otvoriće se sajt "LAPONGO", tada ste potvrdili registraciju i automatski ste ulogovani što možete i da vidite u gornjem desnom uglu se nalazi vaše korisničko ime, koje se isto nalazi i na levoj strani kod panela "MOJ Lapongo". Sada možete da dajete oglase, da ih menjate, brišete, da pratite oglase drugih oglašavača, da šaljete poruke ostalim korisnicima, ...

Kako da postavim oglas?

Da bi ste postavili oglas, neophodno je da ste registrovani i ulogovani, što možete da se uverite, u gornjem desnom uglu se prikazuje vaše korisničko ime. Sledeći korak je da kliknete na dugme "Postavi oglas" (gornji desni ugao) Tada će da vam se otvori formular za postavljanje oglasa. 1. U formularu prvo izaberite kategoriju iz padajuće liste (kojoj pripada vaš proizvod ili usluga). Ovo je obavezno polje 2. Zatim izaberite podgrupu (kako bi proizvod ili usluga bili lakše nalaženi prilikom pretrage). Ovo je obavezno polje 3. Upolju "Naslov" upišite naslov vašeg oglasa, dobro napisan naslov utiče na bolju pretragu. Ovo je obavezno polje 4. U polju "Opis" opišite vaš proizvod ili uslugu, kako bi ste ih što bolje predstavili. Ovo je obavezno polje 5. U polje "Cena" upišite cenu vašeg proizvoda ili usluge, samo brojevima, ovo polje možete da ostavite prazno i u prikazu oglasa, umesto cene stajaće poruka "Pozvati". 6. U polju valuta izaberite valutu (DIN. ili €) 7. Postavite slike vašeg oglasa, kliknite na dugme "Postavi sliku +", otvoriće vam se prozor za izbor slika sa vašeg kompjutera. Prvo izaberite jednu sliku, koja će da bude vidljiva prilikom izbora oglasa, kao naslovna, zatim ponovo kliknite na dugme "Postavi sliku +" i izaberite ostale, možete i više odjedanput, maksimalno 10 fotografija ukupno sa naslovnom slikom. 8. Završni korak je da čekirate, kliknete na kvadratić pored teksta "Prihvatam uslove korišćenja", ćime potvrđujete da prihvatate uslove korišćenja sajta "LAPONGO" i kliknete na dugme "POSTAVI OGLAS", tada ste postavili vaš oglas, pojaviće se poruka sa potvrdom da ste sve uradili kako treba i otvoriće se naslovna strana sajta na kojoj možete da vidite vaš oglas u najnovijim oglasima.

Kako da izmenim podatke i slike u oglasu?

Vaš oglas, podatke u vašem oglasu, Kategoriju, Grupu, Naslov, Opis oglasa, cenu, valutu i slike, možete da izmenite u delu "MOJ LAPONGO", koji se nalazi na levoj strani, tako što izaberete opciju moji oglasi, kliknete na nju i tada će se pojaviti na desnoj strani, svi vaši oglasi. U spisku oglasa na desnoj strani, oglas koji želite da izmenite kliknite na dugme "IZMENI" i otvoriće se oglas, kao prilikom davanja oglasa, popunjen svim podacima, koje možete sada da izmenite. Slike, koje želite možete da izbrišete ili dodate nove. Kada strelicom pređete preko slike, pojaviće se u gornjem desnom uglu crveni kvadratić sa slovom X, klikom na X obrisaćete sliku a klikom na dugme "Postavi sliku +" možete da dodate nove slike. Naslovna slika je na prvom mestu i brisanjem te slike i odabirom nove možete da izmenite naslovnu sliku. Kada završite sve izmene, kliknite na dugme "SAČUVAJ" i vaš oglas će biti izmenjen.

Kako da obrišem oglas?

Vaš oglas, možete da obrišete u delu "MOJ LAPONGO", koji se nalazi na levoj strani, tako što izaberete opciju moji oglasi, kliknete na nju i tada će se pojaviti desno svi vaši oglasi. U spisku oglasa na desnoj strani, oglas koji želite da obrišete, kliknite na dugme "IZBRIŠI" i vaš ogas će biti izbrisan.

Kako da pretražujem oglase?

Oglase možete da pretražujete na više načina. Prvo izaberite kategoriju iz padajuće liste a zatim podgrupu, kako bi ste suzili pretragu. Možete da izaberete grad iz kojeg želite da vidite oglase. Odredite raspon cena koji vam odgovara, od do. Pretragu možete da vršite i po pojmu, nazivu proizvoda ili usluge koju tražite. Upišite željeni pojam za pretragu u polje "ključne reči" i čekirajte kvadratiće sa desne strane u zavisnosti da li želite da pojam tražite samo u naslovu oglasa ili u tekstu oglasa ili u oba i kliknite na lupu sa desne strane.

Zaboravio sam lozinku, kako da je saznam?

Ako ste zaboravili lozinku, kliknite na dugme "ULOGUJ SE" koje se nalazi na vrhu strane u meniju i pojaviće se dijalog za logovanje, tada u polju "KORISNIČKO IME" upišite vaše KORISNIČKO IME a u polju "LOZINKA:" upišite "123" i kliknite ispod dugmeta "ULOGUJTE SE" na link "Resetuj lozinku" i na vaš email dobićete poruku sa vašom lozinkom.

Kako da izmenim svoje podatke?

Da bi ste izmenili vaše podatke, na levoj strani u panelu "MOJLAPONGO" kliknite na "Moj profil" i pojaviće se obrazac sa vašim podacima. Podaci koje možete da izmenite su telefon, grad, adresa i lozinka, posle izmene kliknite na dugme "SAČUVAJ" a za ostale izmene nas kontaktirajte putem kontakt poruke, koja se nalazi na vrhu strane u meniju.

Šta je "Moj Lapongo" ?

"Moj Lapongo" je kontrolni panel korisnika. Svaki registrovani korisnik ima svoj kontrol panel "Moj Lapongo" u kojem ima opcije za upravljanje svojim oglasima, svojim nalogom, da prati željene oglase, da razmenjuje poruke sa ostalim oglašavaćima. "Moj Lapongo" se nalazi na levoj strani sajta iznad kategorija.
United States
Ashburn
Poseta
Lapongo
O nama Početna Cenovnik Kontakt
Podrška
Uslovi koriščenja Pravila o privatnosti Pomoć Pitanja
18 2
Pravila o privatnosti
Uslovi koriščenja
© lapongo.com 2016, All Rights Reserved.
Author by Dragash