guest
17-Oct-2018
Oglasi Usluge | Kompjuteri
PRODAJTE BRZO - KUPITE POVOLJNO

Besplatni mali oglasi

SVI OGLASI
Postavi oglas
Kategorije
Pretraži naslov tekst oglasa
Kategorija: Usluge | Kompjuteri
Izrada web sajtova, dizajn i internet marketing
AG Creative Design Studio je kompanija cije su delatnosti izrada web sajtova, dizajn i internet marketing. Tim je sastavljen od 6 iskusnih programera i dizajnera sa dugogodišnjim iskustvom u svojoj delatnosti. - Po najpovoljnijim cenama izradujemo sve vrste korporativnih i ostalih web sajtova Profesionalni fotograf ce uslikati svaki vaš proizvod, naš kontent menadžer ce upotpuniti teksutalni sadržaj, a na Vama je samo da nam date par recenice o vašoj firmi i vaše zahteve ukoliko ih imate. Naši sajtovi se isticu izuzetno lepim dizajnom, skladom i funkcionalnošcu. Vrhunska optimizacija svakog sajta pomaže tome da vaša firma bude uvek u vrhu pretrage na google servisu. Rok za izradu web sajta je 7 dana. Domen i hosting su obezbedeni. Sajtovi su jedinstvenog izgleda sa jedinstvenim kontentom i ne rade se po postojecim šablonima što vecina radi. - Ako Vam je potreban bilo kakav dizajn (vizit kartice, bilboldi, flajeri. .. ) angažujte našeg dizajnera koji ce Vam ponuditi par idejnih rešenja a Vi cete izabrati onaj pravi. - Radimo takode i promocije na društvenim mrežama. Tu prvenstveno mislimo na fejsbuk, gde za par desetina evra može da vidi vašu objavu/uslugu/proizvod desetine hiljada ljudi u ciljanom podrucju. Vodimo za Vas stranicu i odgovaramo klijentima na poruke i pitanja Takode, povezujemo sajt i stranicu i ostvarujemo veliki broj poseta. Neki od sajtova koje smo poslednje radili: www.autobeli.rs www.pcklinikans.rs www.ranego.rs www.index-vm.com www.oliviamoreno.rs www.csrsavasm.org.rs Više o svemu možete pogledati na našem sajtu kao i sve sajtove koje smo do sada radili www.agdesign.rs Sve što Vas interesuje pitajte.
Pozvati
21-02-2018
13:03
Š id
62 pregleda
Povoljna izrada sajtova
Započeli ste sopstveni biznis, ali vam ne ide onako kako ste planirali?! Da li imate Blog ili Web Sajt? Da li imate Facebook stranicu, Instagram, Google+, Pinterest, Linkedin nalog preko kog reklamirate vaš biznis? A Da li ste znali da je dobra reklama 50% uspeha? Reklama na internetu ne samo da je neuporedivo jeftinija od oglašavanja u bilo kojim tradicionlnim medijima, već daje mnogo bolje i potpuno merljive rezultate. U zavisnosti od vaših potreba i ciljeva, postoji nekoliko načina da se oglašavanjem na intenretu značajno popravi poslovanje. MI VAM NUDIMO: - Brzu, kvalitetnu i POVOLJNU izradu bloga ili sajta - Izradu i održavanje profila na svim društvenim mrežama - Redovno pisanje i objavljivanje postova - Redovno deljenje i reklamiranje vaših usluga po ciljnim grupama i Još mnogo Toga!
50
10-11-2017
13:56
76 pregleda
Instaliram Windows/Linux sisteme
Instaliram Windows 10(32bita,64bita), Windows 7(32bita,64bita), Windows 8.1( 32bita,64bita), Linux Mint, Ubuntu, ChromeOS, RemixOS i ostale linux sisteme po zelji. Pogledajte i ostale moje oglase. . .
500 DIN
02-09-2017
04:17
Prokuplje
101 pregleda
LASERSKI Š TAMPAČ
Laserski štampač HP LASERJET PRO MFP. Nov , neotpakovan. š tampač, skener, fotokopir.Isti košta oko 24000.
15,000 DIN
04-05-2017
07:38
Kikinda
175 pregleda
lnstalacija sistema windows 7 8 10 xp
najpovoljnije instalacija sistema windows xp 7 8 10 linux po zelji samo 800 din sa svim drajverima i programima po vasoj zelji i32 bita i 64 bita kod vas ili kod mene po vasem izboru i na desktop i na laptop.
800 DIN
20-04-2017
03:24
Kikinda
272 pregleda
Instalacija Drivera/Programa/Antivirusa
Instaliram drivere, programe i antiviruse po zelji. Pogledajte i ostale moje oglase. . .
300 DIN
12-04-2017
09:19
Prokuplje
228 pregleda
Vracam izbrisane podatke sa racunara
Ako ste izbrisali neke podatke koji su vam potrebni, ili ste odradili sistem bez bekapa, mogu da ih povratim. Vracam: slike, muziku, video, dokumente i ostale stvari. Pogledajte i ostale moje oglase. . .
400 DIN
12-04-2017
09:05
Prokuplje
234 pregleda
Izrada-Redizajn-Pozicioniranje web sajtova
Web sajt u rukama korisnika Dobijate moderan web sajt sa ADMINOM na srpskom uz besplatnu video obuku (video tutoriali) pa kasnije sami održavate ažurirate, bekapujete i dopunjujete sadržaj web sajta... RESPONSIVE - MOBILE FRIENDLY Već se duže vreme ne surfuje samo iz fotelje. Zato je bitno Vaš web sajt prilagoditi korisnicima u pokretu i optimizovati ga za "smartphone" i "tablete" i tzv. pametne ureč‘aje. Google (SEM) ili Search Engine Marketing Pod time se podrazumjeva kreiranja kampanja i voč‘enje oglašavanja na Googlu. Osim google ADWords kampanja (biti u prvih 5 na googlu nije stvar prestiža već neizbežna potreba koju je statistika definisala tako da kaže da 75% posetilaca klikne na prvih 5-10 linkova u rezultatima pretrage...) pokrećemo podešavamo i održavamo i FB kampanje po ceni od 15 evra jednokratno i zajedno pratimo i analiziramo statistiku i kampanje)
6,000 DIN
18-03-2017
10:04
Smederevo
232 pregleda
1
ukupno 1 str.
United States
Ashburn
Poseta
Lapongo
O nama Početna Cenovnik Kontakt
Podrška
Uslovi koriščenja Pravila o privatnosti Pomoć Pitanja
53 1
Pravila o privatnosti
Uslovi koriščenja
© lapongo.com 2016, All Rights Reserved.
Author by Dragash